8.03.2010

İlk ziyaret...

Eşim gidip düzenini kurduktan sonra bende kızımı,sevgili Durumu uçağa attığım gibi Dubai'ye  fizibilite çalışması yapmaya gittim...

Kızım ve ben 4,5 saat süren uçak yolculuğumuzdan sonra; İstanbul'un Aralık ayındaki o soğundan Dubai'nin Aralık ayındaki baharına kanat açmıştık...


Baba ve kızın kucaklaşması..

Eğer Emirates İle Dubai'ye gidiyorsanız ayrıcalıklı kesimdensiniz demektir.Dubaide hep bir ayrımcılık varmış bunun ilk adımını havalimanında göüyorsunuz.
THY veEmirates aynı havalimanına ama ayrı noktalara yolcu indiriyorlar ve dolayısıyla çıkış noktanız da ayrı oluyor,fark mı ne? Emiratesden inip havalimanından çıkacağınız ana kadar sadece o uçak yolcuları ve siz varsınız...O kadar tenha,boş ki havalimanı,uzun beyaz yöresel kıyafetli çalışanlar sizi bu boşlukta ürkütüyor...Gerçi küçük bir kızınız varsa bu boşluk çok işinize yarayacak.
Eğer THY ile uçmuşsanız(eşimin deneyimi) kalabalık,kalabalık ve kalabalık…HattaDubai'den Türkiye'ye de aynı havayolunu kullanırsanız hoş enstantenelerle karşılaşmanız mümkünmüş...(bagaja kocaman lastik verenler gibi:))
Pasaport,göz retina kontrolü derken baba ve kız nihayet kucaklaştılar!!!
İşte her şeye değen o sahne…
Veee ışıltılı gökdelenlerin arasından süzülerek 30 katlı bir gökdelenciğin 28. Katına nihayet vardık....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder