20.02.2011

Alisveris zamani..


Oncelikle Dubai mall'e gidebilir alisveris oncesi Underwater Zoo da gezinti yapabilir, hos vakit gecirebilirsiniz.Orada goreceginiz penguenler,su samurlaru,su fareleri,pirhana ve degisik deniz canlilari cocugunuzun da cok hosuna gidecektir.
Derken koca Dubai mall'i gezip cilginca alisveris yapabilirsiniz.Bir ispanyol markasi olan Desigunel hemen giriste sagda ve siz mudavimlerini bekliyor olacak.En alt kattan disari Burj Khalifa'nin etegine cikabilir hos resimler cekebilirsiniz.
Emirates Mall'de kayak keyfi yapabilir,Centerpoint adli magazadan cok ucuz takilar, ayakkabilar ve kiyafetler alabilirsiniz.
Festival City Center'da  Marina'da hos bir gezinti yapabilir alisverise oyle baslayabilirsinizToys r us'da  cocugunuz hosca vakit gecirebilir ve guzel oyuncaklar alabilir.
Wafi tamamen markalarin oldugu cok pahali bir alisveris merkezi.Marka duskunlugunuz yoksa bos yere para harcamaz sadece gorsel hoslugu yasayabilir, Misir'da oldugunuzu zannetmenin tadini cikarabilirsiniz.Sehre biraz uzakligiyla taninan İbn- Batuta tek katli olmasi ozelligiyle az yorucu alisveris merkezlerinden.Uzak olmasi nedeniyle diger mallerden daha da ucuz.
Deira CityCenter siradan hic bir ozelligi olmamasi ama uygun fiyatli magazalarla gezilebilecek mall'ler arasinda.Zara, Mango ve Debbenhomes orada mevcut.İlgilenenlere...

1 yorum:

  1. Oncelikle Dubai'ye hosgeldin diyeyim. Buradaki Turk blogerlarin artmasi ne guzel. Belki bir gun biz de "Dubai deki Turk blogerlar toplantisi duzenleriz". Sevgiler

    YanıtlaSil